Okulumuz Tarihçesi

28.03.2018 1116

DARICA TOKİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

TARİHÇESİ

Okulumuz Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında eğitim öğretime başlamış yeni bir okuldur.Darıca Emek Mah. Ahmet Rasim Cad. Kemal Sk. No1 adresinde 6500 metre kare yüzölçümü arsa üzerinde 2500 metrekare kapalı alan olarak Okul binası Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılmıştır.Okulumuz sadece kız öğrencilerin eğitim gördüğü bir kurumdur.

Okulumuz 18 derslik  ve 6 atölye ile faaliyet göstermektedir.Bünyesinde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Güzellik Hizmetleri alanları bulunmaktadır. Okulumuz bünyesinde Çocuk Gelişimi alanına ait Açık Lise mevcuttur.Ayrıca Okul Öncesi öğrencilerinin eğitim gördüğü Uygulamalı Anasınıfı bulunmaktadır.

Okulumuz ilk mezunlarını 2018 yılında vermiştir.

2020 yılında K.Mehmet GÜL Okul müdürü olarak göreve başlamış olup devam etmektedir.